De werking van mijn therapeutische praktijk is een vrije vertaling van mijn logo.

De praktijk is een open plaats, een open huis. Ik luister met een open geest naar uw verhaal, moeilijkheden, klachten of problemen.
De therapeutische relatie die opgebouwd wordt, zal als een brug U helpen om situaties anders te verkennen of aan te pakken. U wordt ondersteund in het aanpakken van bepaalde ervaringen, gevoelens, storende gedragingen. De therapie is een veilige plaats die U de mogelijkheid heeft alles te bespreken, te oefenen, …

De praktijk is er voor kinderen tot en met volwassenen. Vanuit een contextuele benadering verkennen we uw problemen en wat dit voor U betekent, daarna gaan we op weg om uiteindelijk de problemen of klachten op te heffen, te hanteren of te verminderen
Voor kinderen en jongeren, specifiek, kunnen volgende problemen aan bod komen: angsten, rouwverwerking, trauma, stress, relatiemoeilijkheden in het gezin of met leeftijdsgenoten, zelfbeeld, … Naast individuele begeleiding is ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning mogelijk.

Consultaties zijn enkel na afspraak op het adres Vrombautstraat 121, 9900 Eeklo. U kunt mij bereiken op het nummer 0496.96.44.50 of via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na een kennismakingsgesprek wordt er samen besloten als we samen verder op weg gaan.
Een consultatie duurt ongeveer één uur en kost €40 (incl. BTW).